maanantai 21. syyskuuta 2020

Baltic Queen Serenaden tilalla!

Poikkeuksellinen risteilyvuosi jatkuu edelleen poikkeuksellisena. Tarkoituksena oli, että lähdemme viettämään kaverin syntymäpäiviä Silja Symphonylle 19.9. kohteena Tukholma. Koronatilanne muutti suunnitelmia ja risteily siirtyi Silja Serenadelle 18.9. kohteena Riika. Tämäkään ei ollut lopullinen yhdistelmä, vaan vielä laiva vaihtui Tallinkin Baltic Queeniin. Kohde sentään pysyi samana kuin Serenadella olisi ollut, eli Riika. 

Omien aikataulukiireiden vuoksi oli pakko lähteä joko taksilla satamaan tai omalla autolla laivaan asti. Valitsimme edullisemman vaihtoehdon, eli omalla autolla laivaan ja auto oli siellä parkissa koko matkan. Lähtöselvitykseen ehdimme 15.00 ja oli todella jouheva. Noin 25 minuuttia myöhemmin olimmekin hytissä. Eli kohtuullisen pienellä odottelulla selvisimme.
Hyttinä meillä oli A-premium. Parisängyllinen hytti kannella 9. Meidän hytti oli viimeinen rivissä ennen "suljettua osastoa" jossa Baltic Queenin sviitit sijaitsevat. Hytissä ei ollut moitittavaa. Sijainti hyvä, rauhallinen, siisti. Jääkaappi olisi ollut mukava lisä, mutta ilmankin tulee hyvin toimeen. 

9107

Telkkarissa oli useita kanavia: suomi, ruotsi, viro ja latvia oli jokainen hyvin edustettuna kanavissa ja oli siellä vielä lasten kanava ja Tallink Siljan oma mainos-infokanava. Ja kuvan laatu oli hyvä, ei rakeinen tai "lumisateen" sävyttämä epäselvä yritys, vaan terävä ja selkeä. Tekstityksen puute harmitti ukkokultaa, eikä sitä saanut asetuksistakaan korjattua, kuten monissa muissa on onnistunut. Pieni häiriö joka tapauksessa.

Ruokailemaan päätimme mennä Russian ála carte Aleksandraan. Tilaaminen tapahtui englannin kielellä. Valitsin itselleni kuhaa. Ukkokulta päätyi pelmeneihin ja muut samassa pöytäseurueessa nauttivat Kievin kanaa. Ruoka oli hyvää  ja palvelu erinomaista. 

Kaunis kattaus

Kuhaa

Pelmenit

Kievin kanaa

Laivalla oli yllättävän vähän matkustajia. En kysynyt kuinka paljon ihmisiä oli, mutta todella vähän. Mihinkään ei tarvinnut jonottaa, ei edes kaupan kassalla. 
Illan show:t olivat samat kuin Serenadella oli olleet koko kesän. Pianobaarissa soitti sama Traveling Duo, joka oli koko kesän soittanut Serenaden promenadella. Mielestäni nämä olisi voinut jo vaihtaa tässä kohdassa kun laivakin vaihtui. Yökerho on Baltic Queenilla iso. Esitykset näkee hyvin sekä ylhältä että alhalta. Illan bändi: Indigga Band. Soittolistaan ei ollut tullut juurikaan muutoksia. Häiritsi se volyymin taso jolla bändi soitti. Yökerhossa ei voinut keskustella ollenkaan bändin volyymin takia, joten pubi kutsui. Pubissa lauloi hyvällä äänellä trubaduuri Teppo Tuomisto. Paljon lauloi kuuntelijoiden toiveita. Vahinko vaan, ettei kuuntelijoita ollut pubissa kuin vajaa kymmenen. 
Fast Lanen yöruokaa ei ollut samalla tavalla kuin Europalla ja Serenadella ollaan totuttu, vaan oli vain patonkia ja kolmioleipää juomineen tarjolla sekä tietenkin lähes 10€ maksavia rapuleipiä ja 7€ kylmäsavulohi salaattia. Mitään lämmintä, "oikeaa yöruokaa" ei ollut tarjolla.
A-premium hytin sänky ei ole pehmeä, vaan pikemminkin päin vastoin. Itsellä on aiempi kokemus samanlaisesta sängystä ollut todella negatiivinen. Pakko myöntää, että kovalle sängyn patja edelleen tuntui, mutta kun itse olen noin 40kg kevyempi kuin viimeksi samanlaisella patjalla nukkuessa, niin sain tällä kerralla paremmin nukuttua. Kyljellään nukkuminen ei ole noin kovalla miellyttävää, kun kova alusta ei tue ollenkaan, mutta selällään nukkuminen onnistui mainiosta. Tyynyt saa ison plussan. Sängyssä oli kaksi isoa, muhkeaa tyynyä eikä tullut lisätyynyille tarvetta, kuten yleensä. Hytin ikkunan verhot saa menemään osittain ristiin, joka mahdollistaisi hyvän pimennyksen, mikäli verhot olisivat pimentävät. Valitettavan huonosti pimentävät verhot ovat ja aamuaurinko paistaa niistä iloisesti läpi herättäen monta tuntia ennen aikojaan.
Riian satama-altaassa Baltic Queen käännettiin jo saapuessa. Maihinnousu tapautui laivan keulapäästä kannelta 5. Hissiaulat olivat tyhjillään eikä jonoja näkynyt. Hisseissä pääsi matkustamaan omassa seurueessa. Ei edes välipysähdyksiä tullut. 
Riian alkusyksy näytti parhaita puoliaan, eli sää oli mitä mainioin kävellä pitkin poikin vanhan kaupungin kapeita katuja, joita pitkin emme aiemmin olleet kulkeneet. Välttelimme "tuttuja reittejä" ihan tarkoituksella, että näkisimme jotain muuta kuin sen mitä jo olemme kuutena aikaisempana kertana nähneet.



Paluumatkalla ruokailimme ukkokullan kanssa kaksin Grill Housessa. Valitsin listalta nieriää ja ukkokullalle tuli lihapata. Nieriä sai kyllä erityismaininnan hyvästä mausta. Suosittelen lämpimästi!

Nieriä

Lihapata

Itse tulen tekemään ainakin kaksi jo varattua matkaa Riikaan vielä tänä syksynä. Mutta kun näin perjantailähdöllä jo oli näinkin hiljaista ja rauhallista, niin jätän suosiolla "bilevehkeet" kotiin ja matkaan kevyellä varustuksella. Baltic Queen toimii hyvin matkustusvälineenä, mutta samanlaista arjesta irtautumista siellä ei saanut tuntumaan kuin Serenadella sai koko kesän. Valitettavasti. 


Lisämainintana nämä muutamat loppulauseet, jotka muutti matkaamme:
Tämä laivan vaihtuminen aiheutti sitten sen, että syntympäpäivien risteilylle ei osallistunut itse sankari eikä muutama muukaan vieras. Syyn ymmärrän aivan täysin. Commodore luokassa kun kuuluu palveluita, joita ei muilla aluksilla ole ja ne kuuluvat olennaisena osana risteilyä commodoreluokassa. Esimerkkinä vaikkapa lounge, olohuoneen kaltainen rauhallinen tila, johon muilla hyttiluokkalaisilla ei ole asiaa. Tämä lysti kuuluu vain commodore, junior suite ja executive suite luokassa matkustaville. Loungessa on tarjolla pientä purtavaa (sekä makeaa että suolaista), kahvia, teetä jne, joka kuuluu hyttiluokan hintaan. Hintaan kuuluu myös sauna, joka sijaitsee loungen välittömässä läheisyydessä. Kuuluu myös aamiainen, jonka saa suppeampana hyttiin niin halutessaan. Näitä palveluita ei Baltic Queenilla valitettavasti ole. Mikäli itselläni olisi ollut varattuna commodoreluokan hytti, en minäkään olisi halunnut Baltic Queenin sviittiin. Hytin koko ei korvaa puuttuvia palveluita.

perjantai 4. syyskuuta 2020

Ruokailu! Tuo pakollinen päivittäinen toiminto.

 Alkuun pahoittelut, etten ole kuukausiin kirjoitellut mitään. On vaan ollut fiilis, että jutut jauhaa paikallaan eikä uutta asiaa ole ollut kerrottavana. Nyt kuitenkin jotain kerrottavaa on kertynyt, joten pidemmittä porinoitta asiaan.


Risteilyillä ruokailu on usein kohokohta ja "se juttu". 
Postaukseni on pieni pintaraapaisu ravintoloiden tarjonnasta ja koostuu lähinnä kuvista vähällä selostuksella. Ruoan maussa ei ollut kertaakaan mitään vikaa, päinvastoin! 

Kuvat on usealta eri risteilyltä!!!

Victoria I

Grill House: Pippuripihvi

 


Serenade

Bon Vivant: Beef & Birch Syrup (hitaasti kypsennettyä härkää ja grillattua härkää)

  


Grill House: Salaatti härän sisäfileellä

 


Tavolata: Jättiläiskatkarapua, hummerikastiketta ja tagliatellepastaa


  Pastaa olisi ollut neljälle hengelle.


Tavolata: Naudan maksaa (vasikan maksalla oli saatavuusongelmia)

   Lisäkkeisiin en edes koskenut


Coffee & Co: Rapuleipä deluxe

 Tämän katoamiseen tarvittiin 3 syöntikertaa!


Coffee & Co: kinkku toast

 Tämä katosi jaettuna kokonaan 


Fast Lane: Lihapullat muusilla 

 Tämä katosi jaettuna kokonaan


Grill House: Pippuripihvi

   Lisäkkeisiin en edes koskenut.


Ruoka-annoksien syömiseen käytin noin tunnin. Normaalisti ruoka-annoksen syömiseen menee 10-15 minuuttia, mikäli ei kiirehdi ja hotki. Ainoastaan tuo pihvisalaatti (joka löytyy alkuruokalistalta) tuli syötyä lähes kokonaan. Harmittaa todella paljon, että ruokaa menee pois heitettäväksi. Ja todellakin, olen useaan kertaan yrittänyt pyytää puolikkaan annoksen, mutta se ei ole tarjoilijan mukaan mahdollista. Eikä ole mahdollista saada edes annosta lasten listalta! Lasten listalta saa tilata vain alle 12 vuotiaat.

Minulle tehtiin mahalaukun ohitus maaliskuussa, ja mahalaukun tilavuus on suunnilleen kananmunan kokoinen. En vaan pysty syömään enempää, vaikka kuinka haluaisin. Leikkauksen jälkeen sain kyllä kortin, jota näyttämällä kehoitetaan ravintoloita myymään puolikkaan annoksen, mutta ei toimi tuo kortti Tallink Siljan laivalla. Kilpailijalla pääsee jopa buffettiin pienemmällä hinnalla korttia vilauttamalla! En ole varustamoa vaihtamassa moisen asian takia, mutta olisihan se kiva, jos saisi pienemmän annoksen ja jäisi vähemmän roskiin heitettävää. Pienentäisi ainakin jätekustannuksia.












































sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Bon Vivant: Menu Nordic 14.12.2019

Bon Vivant on vuosikausia ollut Sympalla ainoa ravintola, jossa en ole käynyt ruokailemassa. Usein olen sillä silmällä listoja selaillut, mutta syystä tai toisesta on vaan jäänyt menemättä. Yksi syistä on ukkokulta, joka ei juurikaan syö mitään, mikä on uinut. Tonnikala (tölkitetty) sekä kalapuikot ja katkaravut ovat ainoat poikkeukset. Vaikka tällä hetkellä Menu Nordiciin kuuluu kalapainotteisia ruokia, päätimme silti kokeilla. Ajatuksena oli, että annokset on pieniä, eli ei ole niin ylitsepääsemätöntä syödä pois.
Saimme varattua lähes täyteen buukatussa laivassa 20.00 pöydän meidän ensikokemukselle Bon Vivanten illalliselle. Meille valikoitui ikkunapöytä. Ikkunapöytä on mieluisa, vaikkei ulkona näkynyt kuin mustaa.

 
Työkaluvalikoima

Kerron vielä, että en tunne viinejä ollenkaan. Eli viinit arvostelen juurikin oman makuni mukaan. Valkkarit ei ole koskaan olleet suosikkejani ja olenkin aina sanonut, että ainoa juotava valkkari on kuohuviiniä. Myöskään Fine Dining ei ole koskaan ollut kuin kaukaisissa haaveissa, joten makumaailma ja sanasto tulee ihan omasta hatusta.

Ensin meille tuotiin ensimmäisen ruokalajin viini ja pullo Menu Nordiciin kuuluvaa vettä. Ilman kuplia tällä kerralla. Viininä oli 8cl Bechtheimer Riesling Trocken 2015, Dreissigacker, Rheinhessen, Germany. Maultaan helposti juotava, ei makea.



Hetken kuluttua saapui keittiömestarin tervehdys: Kampasimpukkaa kukkakaalipyren kanssa. Oli oikein maistuva tervehdys! Kukkakaali ja kampasimpukka sopivat paremmin kuin hyvin yhteen.



Sitten saapui jo 1. virallinen ruokalaji: Salmon & Nettles, eli lohta ja nokkosta. Nokkonen oli peston muodossa lohen alla. Vierellä meriravun pyrstöä sekä luomumuna, joka on kypsennetty 64°C. Lohi oli suussa sulavaa, mehukasta. Kalan oma maku maistui juuri niin kuin kalan maun kuuluukin maistua. Meriravun pyrstö oli haasteellisempi, koska oli kuoressaan. Kotona sitä olisi ottanut pysrtön käteen ja keinolla millä hyvänsä kaivanut lihan esille. No, onnistui tuo toki haarukalla ja veitselläkin.



Vuorossa oli seuraavan ruokalajin viini: 8cl Spätburgunder "Tradition" 2016, Philippe Kuhn, Pfalz, Germany. Tuoksu tällä viinillä oli miellyttävän pehmeä, marjaisa, hedelmäinen. Maultaan helposti lähestyttävä, kevyt. Omasta mielestäni sopii myös seurusteluviiniksi.



Ruokalaji 2. vuoro: Venison & Roe eli peuratartar sekä muikun mätiä. Tätä annosta jännitin ennakkoon eniten. En ole ollut tartarin ystävä koskaan. Peuratartar yllätti minut positiivisesti. Liha ei ollut niin riistamainen kuin olin ennakkoon pelännyt, vaan pehmeä, miellyttävä. Jopa suutuntuma oli ennemminkin mediumiksi paistetun lihan tapainen. Punasipuli ja smetana ryhdittivät mietoa lihan makua.


Seuraava viini oli vuorossa: 12cl Viré-Clessé, 2014, Domaine de la Bongran, Bourgone, France. Valkoviini hämmästeltäväksi. Tuoksu pehmeä, miellyttävä. Maku jälleen helposti lähestyttävä. Voisin jopa seurustelujuomana juoda.



Ruokalaji 3. oli jo seuraavana: Pike & Lobster eli haukea ja hummeria. Tätä ruokalajia odotin. Eli kalan ystävänä hauki on kuulunut aina suosikkeihini. Hummeri-haukikvenelli oli uusi tuttavuus. Paistettu hauki oli maukasta ja pehmeää, mutta ohuet ruodot latisti nautintoa. Itsellä ei riittänyt intoa jäädä riuhtomaan ruotoja, vaan söin ruotoineen. Onko hummeri aina purkkamaista? Kvenellin sisällä ollut hummeri ei millään olisi halunnut tulla syödyksi, mutta työvoitto itselleni. Maussa ei ollut vikaa!





Viini numero 4: Menun virallinen viini oli loppu, joten tilalla oli 12cl Perpetual 2016, Priorat, Torres, Spain. Tuoksu pehmeän hedelmäinen, jopa kukikas. Maku tyypillinen espanjalainen, ryhdikäs, muttei päällekäyvä. Helposti juotava. Menisi itsellä jopa seurusteluviininä.


Ruokalaji 4 oli seuraavaksi vuorossa: Wild Duck & Calvados, villisorsaa ja Calvados kastiketta. Villisorsa yllätti minut positiivisesti. Ruokalaji oli paras ns. liharuoista (kala on lihaa). Paistoaste medium ja maku ihana, maksamainen. Liha oli tummaa ja helposti leikkautuvaa. Todella mureaa. Mutta perunanyytti sienillä oli sitävastoin mielestäni koko menun heikoin lenkki. Ainoa ruokalajin osa, josta jäi iso osa syömättä. Koostumus oli outo ja maku ummehtuneen oloinen. Ja näin siis minun mielestä.

Tässä kohdassa oli jo melko kylläinen. Jos olisin ollut jossain muussa ravintolassa syömässä, niin en olisi enää ottanut jälkiruokaa, mutta nyt se kuului mukaan menun, niin rohkeasti kohti makeaa huipentumaan.

Viini numero 5. jälkiruokaviini: 8cl Passito di Noto 2017, Planeta, Sicily,  Italia. Extra-ultra makea jälkiruokaviini. Lähinnä mieleen tulee siirappi, ei niin sokerinen, mutta makeus on samaa luokkaa.


Ruokalaji 5 jälkiruoka: Almond & Cloudberry eli mantelileivos ja lakkaa. Valkosuklaa kreemiä, mantelijäätelöä sokeiroitua lakkaa ja mantelileivos vei kielen mennessään. Manteli taittoi äkkimakean jälkkäriviinin makua mukavasti. Oli todella ihana päätös ruokailulle.


Clubikortilla tämä kokonaisuus maksoi 109€/henkilö viineineen. Itse olen "runsaasti" syövä, ja epäilin että pitääkö mennä nakkarin (eli Mundo) kautta jatkamaan iltaa, mutta ei tarvinnut. Ruokaa oli riittävästi ja kun ruokalajien välillä oli odottelua, niin sillä huijaa ruoansulatusta. Tunti 50 minuuttia meillä meni kokonaisuudessa aikaa ruokailuun. Suosittelen lämpimästi kiireettömään Bon Vivanteen ruokailemaan. Ja saa Bon Vivantessa muutakin kuin tuon Menu Nordicin. Myydään pelkkää pääruokaakin, mikäli ei useamman lajin kokonaisuus ole se juttu. Itselleni tuo oli ihana uusi kokemus. En kadu, vaan menen käymään toistekin!

Ja palvelu Bon Vivantessa on aivan omaa luokkaansa. Kerrotaan kaikki tarpeellinen ja vähän ylimääräistäkin ruoasta ja viineistä. Ja osataan vastata kysymyksiin, joita tulee mieleen. Tuntui kuin miehistö olisi oikeasti kiinnostunut asiakkaan kysymyksistä ja kommenteista. Palvelusta arvosanaksi 10+




lauantai 6. huhtikuuta 2019

Siemennäkkäri (gluteeniton) ilman jauhoja ja munia


Ikuisena laihduttajana etsin aina oikotietä onneen ja noudatan VHH (Vähä HiiliHydraattista) ruokavaliota lähes koko ajan. Tuo tarkoittaa sitä, että KAIKKI jauhot on boikotissa. Ja kun jauhot on suljettu ruokavaliosta kaikessa muodossa, niin leipä on melko vähissä, paitsi siemennäkkäri.
Tämä siemennäkkäri sisältää kokonaisuudessaan (siis koko uunipellillinen) noin 19g/HH. Eli huoletta voi napostella menemään. Samalla katoaa omalta osalta myös suolaisen himo, koska tässä maistuu suola, vaikkei sitä edes paljoa mene taikinaan. Yleensä purkitan valmiiksi kahden näkkärin kuivat aineet valmiiksi. Sekoittelen pyörittelemällä purkkia.

Siinä on yhden siemennäkkärin kaikki kuivat aineet purkissa.


Sitten asiaan.
Taikinaan tulee siemeniä! Itse käytän:

-auringonkukansiemeniä 1dl
-chiansiemeniä                 1dl
-kurpitsansiemeniä          1dl
-seesaminsiemeniä          1dl
Lisäksi taikinaan tulee:
-suolaa                        alle 1tl
-kiehuvaa vettä                2dl
-ruokaöljyä                    0,5dl

Eli 4dl siemeniä oman maun mukaan. Chia on kuulemma tärkeä osa, koska se sitoo koko näkkärin, eli sitä on "pakko" olla mukana. Muuten saa vaan paahdettuja siemeniä pellillisen.

Lisää siemenien sekaan vajaa teelusikallinen suolaa ja sekoita hyvin. Ensimmäiseen taikinaan laitoin kokonaisen teelusikallisen ja oli liian suolaista, vaikka olen suolaisen ystävä.

Keitä 2dl vettä ja kaada se siemenien päälle. Sekoita tasaiseksi ja lisää 0,5dl öljyä. Itse käytän halpaa rypsiöljyä, mutta jokainen tehköön itse oman valintansa mitä haluaa käyttää. Anna mössön tekeytyä kymmenisen minuuttia. Tuolla ajalla chia imee nesteen itseensä ja turpoaa.

Siinä se on tekeytymässä. 

Sitten se siemennäkkärin vaikein osuus:
Levitä leivinpaperilla päällystetylle uunipellille TASAISESTI! Jos jostain kohdasta taikina on ohuempi se palaa helposti uunissa ja maku kärsii. Tyyli on vapaa. Itse levitän lusikkaa tai kauhaa apuna käyttäen. Joku toinen levittää toista leivinpaperia apuna käyttäen.

Siihen se levisi. 

Paista 175°C uunissa keskitasolla noin 40-60 minuuttia. Iso haarukka, mutta riippuu uunista kuinka kauan menee. Omassa uunissa tulee paras kun paistaa 42minuuttia.

Tässä kohdassa ei voi olla liian tarkka 


Kun näkkäri on saanut vähän väriä pintaan se on valmis. Jotkut jäähdyttelevät tässä kohdassa. Itse otan pizzaleikkurin käteen ja paloittelen (yritän paloitella) suunnilleen saman kokoisiksi paloiksi.

Eipä tullut tasaisen väristä taaskaan. 

25 palaa näkkäriä odottelee katoamista.

Maku on hyvä. Muistuttaa jonkinverran pop cornia =)

tiistai 2. huhtikuuta 2019

Samalta maistuivat, mutta kovin olivat eri näköisiä!

Tämä aihe tuli aivan vahingossa. Ihastuin Symphonyn Grill Housen Pepper Beef Stew nimiseen ruokaan. Mutta kun en pidä riisistä, niin tilaan annokseni muokattuna, eli riisin tilalle jotain muuta. Ukkokulta tilasi annoksen joka kerralla samana kuin se listalla oli.

Lopputulos olikin varsin mielenkiintoinen. Kuinka saman yrityksen eri aluksilla voikaan sama ruoka-annos olla niin paljon eri näköinen! Jopa samalla laivalla annoksen ulkonäkö vaihtelee, todennäköisesti kokista riippuen.

Annos 1. Silja Symphony 27.01.2019. 

Lisäke tuotiin erillisessä astiassa, kuten nykyään on tapana. Eli ruokaillessa saa ottaa lautaselle lisuketta juuri sen verran kuin haluaa. 

 Annos 2. Silja Symphony 16.02.2019 

Lihaa osunut annokseen hiukan vähemmän kuin tammikuussa. Maku oli sama. Myös rukola puuttui tällä kerralla lautaselta. Maku edelleen sama.

Muokkaamaton annos 2. Silja Symphony 16.02.2019 

 Annos 3. Silja Symphony 26.02.2019

Annoksen lihamäärä pysynyt kutakuinkin ennallaan. Rukola palannut lautaselle ja tomaattia oli runsaasti. Maku edelleen sama.

Muokkaamaton annos 3. Silja Symphony 26.02.2019

 Annos 4. Silja Europa 20.03.2019

Tomaatit ja rukola kadonneet, mutta tilalle tuli kulhollinen ratatouillea. Liha ja kastike oli erikseen omissa astioissa ja ranskalaiset "häkissä". Tämä annos ei ollut helppo syödä pienistä annosastioista, vai olikohan tarkoitus, että kaikki kipataan tuolle alla olleelle mustalle lautaselle? Maku edelleen sama.

Muokkaamaton annos 4. Silja Europa 20.03.2019

 Annos 5. Silja Serenade 29.03.2019

Lihat oli kastikkeineen erillisessä astiassa rukolan kanssa. Seassa myös muutama hillosipuli. Pienin annos viidestä, mutta riittävän kokoinen kuitenkin. Hankala syödä erillisistä astioista. Lautasta tarjottiin kesken ruokailua, mutta en katsonut enää siinä vaiheessa sitä tarpeelliseksi. Maku edelleen sama.

Muokkaamaton annos 5. Silja Serenade 29.03.2019

Eli tässä kyllä pääsee siihen lopputuloseen, että riippuu erittäin paljon miehistöstä keittiössä minkälaisen annoksen eteensä milloinkin saa. Makuun emme olleet pettyneitä kertaakaan, mutta hämmästytti tuo valtava ero annoksissa. Jopa niissä muokkaamattomissa.

Hintaa annoksella oli Symphonylla ja Serenadella 22€, Europalla hinta oli 19€ eli varsin kohtuullisen hintaisesta annoksesta oli kyse.